Известие

Collapse
No announcement yet.

Curtain Airbag Алфа 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Curtain Airbag Алфа 147

Здравейте колеги, от известно време ми свети лампата за бега и след бърза диагностика видях записаната грешка: №21 Curtain Airbag squib (driver). Ta въпроса ми е къде се намират въпросните букси на 147 да ги поизчистя?
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115HP 2003г.
    Alfa Romeo 166 2.5 V6 190HP 1999г.

Отзад под черните кори на задните колонки-лявата,които държат задната кора

Comment

Благодаря, утре ще я намеря и ще пробвам да я почистя.

Comment

И на 156 са там.
        Не забравяй да стегнеш хубаво буксата след като я напръскаш с контактен спрей.
        И за изчезне грешката - пак диагностика.
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Днес почистих буксата, и като запалих колата лампата продължаваше да си свети. Прибрах се и след 2 часа след като я запалих пак лампата не светна повече. Чудя се нормално ли е при положение че грешката не съм изтрил.

Comment

Лампата за шофьорския бег гасне след 2рото запалване, но грешката остава в паметта.
            ex - 147 16v multijet

Comment

Нормално е

Comment

На мен ми изкарва същото съобщение но срещу него пише висока стойност/непостоянен/наличен и не може да се изтрие грешката.Почистих буксите но проблема осана
                Last edited by bat_borko_; d.m.y г., 18:54.

Comment

Първоначално публикувано от bat_borko_ Покажи съобщение
                  На мен ми изкарва същото съобщение но срещу него пише висока стойност/непостоянен/наличен и не може да се изтрие грешката.Почистих буксите но проблема осана
                  Пробвай следното, отиваш отзаде при буксата разместваш я малко, после при компа да пробваш да я изтриеш, ако не иска, пак същата процедура. Някой път иска донаместване, поне аз съм забелязал това при мен. След няколко опита успява да се изтрие.

Comment

Няколко пъти пробвах и с контактен спрей пръсках даже свалих кората на колана за да зачистя буксата на самата възглавница или каквото там се води.

Comment

При мен се оправи като ... махнах куплунга и запоих жицата. Но може проблемът да е и в куплунга на централата

Comment

Къде се намира централата

Comment

отпред по средата, под парното, на пода. Куплунзите са от дясната страна

Comment

Ок мерси ще пробвам

Comment

Пробвах и буксите от централата но няма резултат.До колкото си спомням на другите възглавници изписваше:/непостоянен/наличен,а на тази изписва:висока ст-ст/наличен.Грешката е: 22 дясна завеса фишек-или поне така си го превеждам

Comment

Working...
                              X